Aktiviteter 2014

Tack till alla som medverkat och deltagit i våra aktiviteter under 2014!

Nu har vi avverkat aktiviteterna vi hade planerat för i år.

Vi har:

Fikat Fairtrade-fika på Strömgatan 14 A, friskvårdsgruppens lokal, i Ljungby torsdagen 16/10, drop-in kl. 10-20.

Funnits på biblioteket med en liten utställning och eko-logisk quiz under Miljövänliga veckan vecka 40 som avslutades med klädbytardag och ekologiska kanelbullar på lördagen 4/10 kl. 10-13.

Tagit en cykeltur ut till Fallnaveka och sett hur ett självhushåll kan vara, lördagen 26/7 kl. 14.30.

Fått se hur prisbelönade KRAV-bonden Jan Nilsson har det ute i Gylteboda, söndagen 15/6 kl. 15.00.

Besökt Målaskog naturreservat & Sällebergs fårgård i Ryssby tisdagen 29/4 kl. 17.00 resp. 18.00.

Utöver det tryckta programmet deltog vi även i evenemanget ”Supertorsdag” 4/9 på Garvaren kl. 9.00-11.00 för att välkomna de nya studenterna till Ljungbys föreningsliv.

Även om våra inplanerade aktiviteter nu är till ända så är ni varmt välkomna att höra av er till oss ändå, kanske med tips om någon aktivitet, engagemang eller frågor av olika slag. Kretsens officiella e-mailadress är Sunnerbo@naturskyddsforeningen.se, kollas av ca 1 gng/månad.

Ha det gott så hörs vi!

Hälsar styrelsen NF Sunnerbo bestående av;